Portofolio | Music & Mixing

Als klein jochie draaide ik al muziek op mijn slaapkamer met cassetebandjes. Op school en clubavonden verzorgde ik de dansmuziek voor al mijn vriendjes en vriendinnetjes. Op 14 jarige leeftijd had ik mijn eigen radiozender en na een periode van hardrock, punk en new-wave vond ik op 17 jarige leeftijd mijn hart in dance, disco en funk. Ben Liebrand was toen mijn grote voorbeeld en nog steeds mijn Held !!! Hobby matig ben ik rond 1985 begonnen als DJ in verschillende discotheken in Friesland. Ik heb o.a gedraaid in Mercedes en de Weinstube in Harlingen, Don Pedro Franeker, Barcorolle Leeuwarden, Hof van Holland Bolsward en diverse andere discotheken via een DJ uitzendburo in Leeuwarden. 2e prijs van Friesland gewonnen "Beste DJ"... Nu, vele jaren later, mix ik nog wel eens iets op een regenachtige zondagmiddag inelkaar en wil deze graag met jullie delen. Met als klapper de VisMix. Deze mocht ik live presenteren op het podium van de Visserijdagen 2002 in Harlingen. De band Nickelszon, waar ik ook geluidsman van ben geweest, stond tot een uur of 1 's nachts te spelen en ik mocht het laatste uurtje opvullen voor veel publiek... Het was de kroon op mijn werk!!!

De kunst van het MIXEN is de juiste nummer KEUZE !!!

elVlieko's GrandVisMix 2002

By elvlieko
Posted in MP3

Visserijdagen Harlingen 2002

Op de zaterdagavond van Visserijdagen 2002, met veel publiek, mocht ik na het optreden van de band Nickelszon het laatste uur het publiek vermaken met mijn MIX. Het werd een mix van Dance, 80's & 90's music... Met in het midden van de mix een echt "oud" Harlinger liedje.. "Het Singeltje om".

Download MP3

elVlieko's ClassicMix

By elvlieko
Posted in MP3

Classics uit de "goede oude tijd"

Geinsprireerd door GrandMaster Ben Liebrand is deze mix onstaan en gemaakt. BPM 118-122 - Play it LOUD !!!

Download MP3

elVlieko's RythmMix

By elvlieko
Posted in MP3

"Let the Rythm your guiding light"

Veel moderne Dance van o.a Beyonce, Rhianna en Lady GaGa in the MIX.

Download MP3

elvlieko.nl 2018

COMPANY

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Maecenas metus nu commodo a sodales sed, dignissim pretium nunc amus ac lacus non toror ul.

SERVICES

Consectetur adipiscing elit. Maecenas metus nu commodo a sodales sed, dignissim pretium nunc amus ac lacus non toror ul.

CLIENTS

Maecenas metus nu commodo a sodales sed, dignissim pretium nunc amus ac lacus non toror ul.

Popular Posts

Lorem ipsum dolor sit eu amet consec atu et cons adipisscing elita.

June 21st, 20115 Comments

Lorem ipsum dolor sit eu amet consec atu et cons adipisscing elita.

May 19th, 20113 Comments
Powered by elvlieko
Top